Használati útmutató

tutorial

 

ALKALMAZÁS

Bemutatjuk a Full Dip® leghatékonyabb alkalmazási módjait, és talál néhány megszívlelendő javaslatot is a folyékony gumi felviteléhez.

  

superficie limpia 

400ML-es Full Dip® SPRAY

1. A FESTÉK FELVITELE ELŐTT

1.1. A FELÜLET HELYES ELŐKÉSZÍTÉSE

A folyékony gumi réteg felvitele előtt gondoskodjon róla, hogy az alapfelület száraz, tiszta és minden olyan szennyeződéstől mentes legyen, amelyek a megtapadást gátolhatják (pl. viasz, szilikon, olaj, zsír, vagy különböző tisztítószerek). Ügyeljen rá, hogy a felület a lehető legsimább legyen, por, homok és egyéb részecskéktől mentes, hogy a Full Dip® tökéletesen rátapadjon a felületre és egyenletes felszínt képezzen.

 

 1.2. TŰRÉSTESZT

Full DipA Full Dip®  számos felületre felhordható, például fém, műanyag, üveg, fa, gumi, stb. Célszerű azonban kisebb felületen letesztelni.

 

spray

2. A Full Dip® FELVITELE

2.1 ELŐKÉSZÍTÉS

Felhasználás előtt a spray-t erőteljesen rázza fel első alkalmazáskor legalább két percig, hogy az összetevők egyenletesen elkeveredhessenek.

 

2.2 SZÓRÁS

Kb. 20 cm távolságból szórja a festéket a felületre, a tartály legyen párhuzamosan a felülettel. A felvitt rétegek száma tetszőleges, de általában 4-6 rétegre van szükség.

Vegye figyelembe, hogy minél több réteget visz fel, annál ellenállóbb lesz a felszín, és annál könnyebben eltávolítható. Az egyes rétegek felvitele között legalább 10-30 percet várjon.

10-30 perc után érintésre száraznak tűnhet, de teljesen csak 12 óra alatt szárad meg a festék (felhordás során javasoljuk maszk viselését).

 

 

 

spray

3. GYÖNYÖRKÖDJÖN AZ EREDMÉNYBEN

Ha teljesen megszáradt, a végeredmény korlátlan ideig élvezhető.

Ne felejtse: a Full Dip® festék később bármikor eltávolítható/lehúzható anélkül, hogy az eredeti felszín sérülne.

 

 

 

 

 

A Full Dip® 4L-ES KISZERELÉS ALKALMAZÁSA

A festék felvitele előtt ugyanúgy készítse elő a felületet, mint a 400ml Full Dip Spray ese-tében (lsd. korábban). Ez a 4 literes kiszerelés azonnal használható, nem igényel higítást. A termék felszórásához festékpisztolyra lesz szüksége. Az alkalmazott technológiához többféle szórópisztoly is alkalmas lehet. Lehetőleg 1.8 – 2.0 s dűzniméret, és 2 bar nyomás használata ajánlott. Használat előtt próbafújás ajánlott, vagy kérje szakember segítségét.

 

 

spray

1. FELKEVERÉS

Pár percen át jól keverje meg a terméket és töltse fel Full Dip®-pel a festékpisztolyt.

 

2. FELVITEL

Alkalmazza 20 cm-ről, párhuzamosan. Javasoljuk a szórópisztoly tisztítását minden 2. kiürült tartály után. Bármilyen univerzális oldószer alkalmas.


A felvitt rétegek száma tetszőleges, az ajánlott minimum 4-6 réteg, de minél többet visz fel, annál ellenállóbb lesz a felület.
Fontos, hogy az legelsőre felvitt réteg vékony legyen, csak kis mértékben fedje az eredeti réteget, függetlenül a felvinni tervezett teljes mennyiségtől vagy a festék fedési képességétől. Erre azért van szükség, mert az első réteg szolgál alapozóként.
Az egyes rétegek felvitele között legalább 10-30 percnek kell eltelnie. Az utolsó réteg felvitele után legalább 12 óra száradási időt hagyjon, mielőtt a festett felülettel újra dolgozna/azt megfogná (maszk használata javasolt).


Az alapszíntől és a használandó festék színétől függően a felhasznált festék mennyisége változhat. Általános szabályként elmondható, hogy egy kisméretű autóra 2 db 4L kiszerelés elegendő, kompakt autókra 3-4-szer és nagy szedánokra,  SUV-okra 4-5-ször 4L festékre lesz szükség.

More
Termékek megjelenítése 1 - 2 összesen 2

Termékek megjelenítése 1 - 2 összesen 2

has been added to your wishlist.

Continue shopping My wishlists